1. Raporti – Policia, rendi, siguria dhe marrëdhëniet me komunitetin       Kliko per te pare raportin
2. Gjetje dhe rekomandime për politika që përmirësojnë punën e Policisë së Shtetit Shqiptar në lidhje me policimin në komunitet – Prill 2014       Kliko per te pare raportin

Share this: