Chronicle – marre nga Facebook

Marre nga facebook –

https://www.facebook.com/100008197033968/posts/2708367426113132/


Dikush t’i bëjë tag ministrin e mjedisit… ose Bashkinë Selenicë… ose Agjencinë e Mjedisit… apo skemi fare nga këto ne?
A do mbaj njeri përgjegjësi për këtë?
Në pak kohë ky ndryshim.
E dini për çfarë më vjen keq?
Ne na kanë cilësuar gjithmonë si një zonë e përqendruar në blegtori. Në fakt potenciali i zonës time ishte më i madh. Muajt e fundit vura re një tendencë për tërheqjen e turizmit në fshatrat e lumit të Vlorës.
Miq të mitë në fb apo instagram i shikoja të hidhnin foto nga ura e Lepenicës, lumi në Lepenic e Gjorm, nga Ura e Bratit, e deri në Kuc… më bëhej zemra mal.
Por sa keq që këtë tendencë e shkatërruan pa nisur mirë… Kjo ësjtë pamja që ofron sot lumi në urën e Gjormit dhe Lepenicës.
Babëzi e frikshme.
Papërgjegjshmëri e tmerrshme institucionale.
Dashakeqësi ndaj fshatrave të Lumit të Vlorës.
E tmerrshme.

Share this: